Κολοκυθοπιτες με κουκουναρι και σταφιδα

40΄
Χρόνος Προετοιμασίας
1 ώρα και 30 λεπτά
Χρόνος αναμονής
16
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε σκεπασμένο να ξεκουραστεί για μια ώρα τουλάχιστον. Ετοιμάζουμε τη γέμισή μας αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε ένα μεγάλο λεπτό ζυμάρι. Κόβουμε με ένα πιατάκι μέτρια στρογγυλά κομμάτια. Γεμίζουμε και σφραγίζουμε στρίβοντας τις άκρες προς τα μέσα. Ψήνουμε στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

 

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αλεύρι Σκληρό

Το Σκληρό αλεύρι παράγεται από επιλεγμένα στάρια και είναι κατάλληλο για πολλές εφαρμογές της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής στην κουζίνα σας. Μπορείτε να ανοίγετε άψογα φύλλο, ενώ είναι κατάλληλο για βασιλόπιτες και κάθε είδους πίτες, για πίτσες και ξεροτήγανα, για λουκουμάδες, κλπ.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει […]
Περισσότερα

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις

Το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής που απαιτούν αλεύρι. Μπορείτε να φτιάξετε μοναδικά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, φύλλο, πίτες, τηγανητά και σάλτσες και γενικά όλα τα εδέσματα της κουζίνας σας.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη […]
Περισσότερα