Ψωμακια Σαντουιτς με Χαρουπι
30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:00
Χρόνος αναμονής
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην αργή ταχύτητα για 8 λεπτά και στη γρήγορη για 5 λεπτά.
Κόβουμε στα 40-120 γρ για κουβέρ / rolls, σάντουιτς και πλάθουμε.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνες και στη συντήρηση (+50C) σκεπασμένα με μεμβράνη για χρήση την επόμενη μέρα, ή σε στόφα με χαμηλή υγρασία (60% υγρασία, 300C) για 45 λεπτά περίπου. Στην πρώτη περίπτωση βγάζουμε τις λαμαρίνες για 20 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος πριν τις τοποθετήσουμε στη στόφα.
Χαράζουμε και ψήνουμε σε περιστροφικό φούρνο, προθερμασμένο στους 2000C για 15-20 λεπτά, ανάλογα το βάρος, κάνοντας ατμό για 5 δευτερόλεπτα.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1.000 g Μίγμα Χαρουπάλευρο Αρτοποιίας
- 20 g Αλάτι
- 30 g Μαγιά
- 30 g Χαρουπόμελο (προαιρετικά)
- 50 g Μαργαρίνη
- 560 g Νερό