Πιτακια κουρου με μαρμελαδα εσπεριδοειδων, σοκολατα και καρυδι

35΄
Χρόνος Προετοιμασίας
25΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας χωρίς να ζυμώσουμε πολύ για να μην βγάλει το λάδι. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ. Ανοίγουμε το ζυμάρι λεπτό με μια λαδόκολλα από πάνω και μια από κάτω. Με ένα κουπάτ ή πιατάκι κόβουμε σε σχήμα στρογγυλό. Γεμίζουμε και κλείνουμε καλά. Περνάμε με αυγό τα πιτάκια και ψήνουμε στους 180˚C, σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Φαρίνα

Η φαρίνα είναι το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και χαρίζει λαχταριστή όψη και σίγουρη επιτυχία σε κάθε σας συνταγή. Ιδανική κυρίως για κέικ αλλά και για πολλά άλλα γλυκίσματα που απαιτούν διόγκωση.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΟΞΙΝΟ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΠΥΡΟΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΔΙΣΟΞΙΝΟ ΦΩΣΦΟΡΙΚΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει […]
Περισσότερα

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Εμπλουτισμένο

Αλεύρι εμπλουτισμένο με σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12 που βοηθάει στο σχηματισμό του αίματος και στη φυσιολογική νοητική απόδοση. Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. O εμπλουτισμός του αλεύρου με σίδηρο και βιταμίνες είναι μία διεθνής πρακτική. Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης “FLOUR FORTIFICATION INITIATIVE” το 2007 το 27,3% του παραχθέντος αλεύρου σε παγκόσμιο επίπεδο […]
Περισσότερα