Φρεσκα ζυμαρικα με μανιταρια και μπεσαμελ απο κατσικισιο γαλα

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ καιχτυπάμε αρκετή ώρα μέχρινα έχουμε μια σφιχτή και ελαστική ζύμη. Τυλίγουμε με μεμβράνη και αφήνουμε τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο. Έπειτα, ανοίγουμε μετη μηχανή ζυμαρικών ένα λεπτό φύλλο και τα αφήνουμενα στεγνώσουν με αρκετό αλεύρι για 2 ώρες.
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
Ζεσταίνουμε το γάλα. Παράλληλα ανακατεύουμε το αλεύρι με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε σιγά-σιγά το ζεστό γάλα και όταν πάρει βράση σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς.
Φτιάχνουμε μια πλούσια μακαρονάδα βράζοντας τα ζυμαρικά μόνο 2 λεπτά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και όλα τα υλικά της αρεσκείας μας. Επικαλύπτουμε με τη ζεστή μπεσαμέλ και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C.
Συστατικά
ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
- 500 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 5 αυγά
- 40 ml Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- 10 γρ. αλάτι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
- 80 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- 80 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 800 ml Γάλα Κατσικίσιο ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
- 200 γρ. Κατσικίσιο Γιαούρτι ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
- 50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- αλάτι και πιπέρι
- 2 κροκοί αυγού
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Εξοπλισμός
- Μίξερ
- Κατσαρόλα
- Ταψί
- Μπολ
- Μηχανή ζυμαρικών