MUFFINS ΑΠΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

10΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
9
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά σταδιακά και τελευταίο το αλεύρι. Γεμίζουμε τις φόρμες για muffins μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση και ψήνουμε στους 180˚C για 15 λεπτά.
Chef: Νικόλας Τσώτας
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 380 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Μύλοι Κρήτης
- 2 αυγά
- 10 γρ baking powder
- 100 γρ. Κατσικίσιο Γιαούρτι Βέρο Κρητικό
- 30 ml Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
- 6 γρ. αλάτι
- 60 γρ. ζάχαρη
Εξοπλισμός
- Φόρμες
- Λεκάνη