ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ

15'
Χρόνος Προετοιμασίας
01:20
Χρόνος αναμονής
8
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και αφήνουμε το μίγμα να ξεκουραστεί. Κατόπιν. πλάθουμε σε ψωμάκια των 70 γραμμαρίων και αφήνουμε τα ζυμάρια να ξεκουραστούν για μια ακόμη φορά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.
Chef: Νικόλαος Πετράκης
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 600 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΑΒΕΑ Τσουνάτo
- 4 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 4 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 4 γρ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 4 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο
- 50 γρ. φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 120 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. Κατσικίσιο Τυρί Βέρο Κρητικό
- 100 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι Βέρο Κρητικό
- 170 γρ. Κατσικίσιο Γάλα Βέρο Κρητικό
- 8 γρ. αλάτι
- 20 γρ. Πετιμέζι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Ταψί