Κουταλιτες με πορτοκαλαδα ΒΙΟΧΥΜ και χαρουπομελο

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
26
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας και φτιάχνουμε έναν παχύρευστο χυλό. Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε μια κουταλιά κάθε φορά. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε με χαρουπόμελο, κανέλα, σησάμι καβουρδισμένο, φουντούκι κοπανισμένο, ξύσμα πορτοκαλιού.
Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 250 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 200 ml Ζαχαρούχος Χυμός Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ αραιωμένος με 200 ml σόδα
- 5 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 κουταλιές Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- Χαρουπόμελο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για το σερβίρισμα
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Τηγάνι