Churros με κρεμα απο ροφημα βρωμης με χαρουπι και κακαο

35΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
15
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΑ CHURROS

Σε μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε να πάρει βράση το νερό με το βούτυρο, το αλάτι και την κανέλα. Όταν πάρει βράση αφαιρούμε την κανέλα, ρίχνουμε όλο το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και χτυπάμε σε μίξερ προσθέτοντας τα αυγά σιγά-σιγά. Όταν γίνει λεία η ζύμη βάζουμε σε σακούλα κορνέ με μύτη αστέρι και ρίχνουμε τη ζύμη σε καυτό λάδι, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά. Βάζουμε σε χαρτί να στεγνώσει και πασπαλίζουμε με το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ

Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά, και αν θέλουμε το μίγμα πιο γλυκό, προσθέτουμε όση ζάχαρη θέλουμε!

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Κατσαρολάκι
  • Μίξερ