Churros με κρεμα απο ροφημα βρωμης με χαρουπι και κακαο

35΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
15
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΑ CHURROS

Σε μικρό κατσαρολάκι, βάζουμε να πάρει βράση το νερό με το βούτυρο, το αλάτι και την κανέλα. Όταν πάρει βράση αφαιρούμε την κανέλα, ρίχνουμε όλο το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη που ξεκολλάει από τα τοιχώματα. Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και χτυπάμε σε μίξερ προσθέτοντας τα αυγά σιγά-σιγά. Όταν γίνει λεία η ζύμη βάζουμε σε σακούλα κορνέ με μύτη αστέρι και ρίχνουμε τη ζύμη σε καυτό λάδι, για 2-3 λεπτά την κάθε πλευρά. Βάζουμε σε χαρτί να στεγνώσει και πασπαλίζουμε με το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ

Απλά ανακατεύουμε όλα τα υλικά, και αν θέλουμε το μίγμα πιο γλυκό, προσθέτουμε όση ζάχαρη θέλουμε!

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • ΓΙΑ ΤΑ CHURROS

  • 150 γρ. Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗ
  • 125 γρ. βούτυρο κομμένο κύβους
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. κρύο νερό
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 1 μικρό ξύλο κανέλα
  • ζάχαρη και κανέλα για επικάλυψη
  • ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ

  • 100 ml Ρόφημα Βρώμης με Χαρούπι και Κακάο Vero Cereal
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 50 γρ. Γιαούρτι Στραγγιστό Βέρο Κρητικό
  • 1 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κακάο σκόνη

Εξοπλισμός

  • Κατσαρολάκι
  • Μίξερ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ρόφημα Βρώμης με χαρούπι και κακάο

Χωρίς λακτόζη, φυτικό προϊόν Το ρόφημα βρώμης με χαρούπι και κακάο είναι 100% φυτικό προϊόν και προέρχεται από την εκχύλιση του δημητριακού καρπού της βρώμης. Περιέχει χαρούπι, το οποίο είναι υψηλότερης διατροφικής αξίας απ ό τη σοκολάτα ενώ π εριέχει λιγότερα από τα μισά της λι παρά, χωρίς να περιέχει καφεΐνη. Το κακάο με την […]
Περισσότερα

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις

Το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής που απαιτούν αλεύρι. Μπορείτε να φτιάξετε μοναδικά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, φύλλο, πίτες, τηγανητά και σάλτσες και γενικά όλα τα εδέσματα της κουζίνας σας.
Περισσότερα