Χριστουγεννιατικα μπισκοτα με τζιντζερ και αμυγδαλο

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
22΄
Χρόνος αναμονής
24
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αυγά σιγά σιγά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στους 1800C για 20-22 λεπτά. Αφού ψηθεί και είναι ακόμα ζεστό, κόβουμε στο σχήμα που θέλουμε.
Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 180 γρ. Βούτυρο
- 5 Ασπράδια
- 200 γρ. Ζάχαρη
- 100 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 100 γρ. λευκό αμύγδαλο τριμμένο
- 1 Ξύσμα από πορτοκάλι
- 4 σταγόνες Αιθέριο έλαιο Μανταρίνι ΒΙΟΧΥΜ
- 1 κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
- από μια πρέζα γαρύφαλλο και κανέλα
Εξοπλισμός
- Λαμαρίνα
- Μίξερ