ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
24 ώρες
Χρόνος αναμονής
3
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Διογκώνουμε τη ζάχαρη και τα αυγά στο μίξερ. Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Αφού έχουν διογκωθεί τα αυγά με τη ζάχαρη, τα βγάζουμε από το μίξερ και με μαρίζ ενσωματώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα. Παράλληλα προσθέτουμε το αλεύρι με το κόσκινο. Αποθηκεύουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ημέρα, πριν το χρησιμοποιήσουμε. Ψήνουμε στους 200°C για 7 λεπτά. Προσθέτουμε τα μύρτιλα.

Chef: Νικόλας Τσώτας

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μίξερ
  • Λεκάνη