Πανκεικ με μυρτιλα

15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
10΄
Χρόνος αναμονής
4
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε το αυγό, το γάλα, το γιαούρτι, το αλάτι, τον πουρέ μήλου, την βανιλίνη, το μίγμα κέικ και το αιθέριο έλαιο σε ένα λείο χυλό.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε τα πανκέικ από την μια πλευρά. Ρίχνουμε λίγα μύρτιλα από πάνω και τα γυρνάμε να τηγανιστούν
και από τις 2 πλευρές. Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη ή κάποιο σιρόπι της αρεσκείας μας.

Chef: Ιωάννης Καλούτσης

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Τηγάνι
  • Μπολ