Κρακερς διαιτης με μιγμα Low GI

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
20΄
Χρόνος αναμονής
99
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το φτερό για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να πάρουμε μια σφικτή και συνεκτική ζύμη. Δουλεύουμε ελαφρώς με τα χέρια και ξεκουράζουμε για τουλάχιστον 20 λεπτά στο ψυγείο σκεπασμένη με μεμβράνη. Περνάμε από τη σφολιατομηχανή διαδοχικά, φτάνοντας μέχρι 2 χιλιοστά. Απλώνουμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί, περνάμε με τον «σκαντζόχοιρο» και κόβουμε με ρόδες κοπής σε σχήμα cracker. Ψεκάζουμε με νερό και ψήνουμε σε περιστροφικό φούρνο στους 220°C για 13 λεπτά, κάνοντας ατμό.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 1000 γρ. Μίγμα για ψωμί Low GI
  • 450 γρ. Nερό παγωμένο
  • 100 γρ. Μαργαρίνη
  • 100 γρ. Ηλιέλαιο
  • 5 γρ. Αλάτι

Εξοπλισμός

  • Μίξερ
  • Λαμαρίνα