Ψωμι χωρις ζυμωμα με βρωμη

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
10:30
Χρόνος αναμονής
1
Μερίδες
4
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, κρατώντας λίγη βρώμη για το γαρνίρισμα. Όταν το μίγμα γίνει ένας πηχτός χυλός, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 8 έως 10 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα, δουλεύουμε απαλά το ζυμάρι, πασπαλίζουμε την υπόλοιπη βρώμη και το τοποθετούμε σε βαθύ σκεύος με λαδόκολλα από κάτω και καπάκι από πάνω. Βάζουμε σε κρύο φούρνο. Ανάβουμε στους 200°C και ψήνουμε για 1 ώρα. Αφαιρούμε το καπάκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο για αλλά 25-30 λεπτά.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Βαθύ σκεύος