Φυλλα μουσικης

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
1
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βάζουμε το μίγμα για ψωμί σε μια μικρή λεκάνη, προσθέτουμε το χλιαρό νερό και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Ξεκουράζουμε τη ζύμη μας για 10-15 λεπτά. Ανοίγουμε με τον πλάστη σε λεπτά ακανόνιστα φύλλα πάχους 1-2 χιλιοστών. Ψήνουμε στους 180°C σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη λιαστή ντομάτα, το σκόρδο, το βασιλικό και το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι και ομογενοποιούμε.

Chef: Ιωάννης Αποστολάκης

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Ταψί
  • Λεκάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μίγμα για Ψωμί Ολικής Άλεσης

Η ιδανική επιλογή για την εύκολη παρασκευή σπιτικού μαύρου ψωμιού, αφού χρειάζεται να προσθέσετε μόνο νερό. Παρασκευάζεται από αλεύρι που προέρχεται από ολόκληρο τον καρπό του σταριού, με συνέπεια να έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία από ένα λευκό αλεύρι.
Περισσότερα

Μίγμα για Χωριάτικο Ψωμί

Το Μίγμα για Χωριάτικο Ψωμί παράγεται από επιλεγμένα σκληρά στάρια. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εύκολη παρασκευή σπιτικού χωριάτικου ψωμιού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό. Δοκιμάστε το σε πολλές παραλλαγές, όπως κρεμμυδόψωμο, σταφιδόψωμο, λαγάνα, κλπ.
Περισσότερα