ΦΟΝΤΑΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΕΣΠΡΕΣΟ

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
10΄
Χρόνος αναμονής
8
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το εσπρέσο και το αλεύρι.
Στο τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο που τα έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί.
Βουτυρώνουμε κι αλευρώνουμε τα φορμάκια μας, γεμίζοντας τα 3/4 και ψήνουμε στους 190˚C για 10 λεπτά.
Chef: Αντώνης Σταυριανάκης
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 γρ. βούτυρο
- 5 αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 60 γρ. εσπρέσο
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Μίξερ
- Κατσαρόλα
- Φορμάκια