Σαμαλι

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος αναμονής
21
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι (30 εκ.) και απλώνουμε το μίγμα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδίσει. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι να βράσουν. Το σιρόπι είναι έτοιμο μόλις αφρίσει.
Όταν κρυώσει λίγο το γλυκό το σιροπιάζουμε, πρέπει να πιεί όλο το σιρόπι.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί
  • Κατσαρόλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αγελαδινό Γάλα

Το αγελαδινό γάλα Βέρο Κρητικό συλλέγεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες που πληρούν υψηλές προδιαγραφές εκτροφής των ζώων. Περνάει από καθημερινούς ελέγχους υγιεινής και ποιότητας, κάτω από τις οδηγίες ειδικού επιστημονικού προσωπικού και με την υποστήριξη σύγχρονης τεχνολογίας, ώστε να απολαμβάνετε ένα γάλα υψηλής ποιότητας.
Περισσότερα