Ραγισμενα μπισκοτα σοκολατας

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:10
Χρόνος αναμονής
16
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Λιώνουμε το βούτυρο και τη σοκολάτα. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη το αλάτι και τη βανίλια. Προσθέτουμε το αλεύρι και τέλος το μείγμα τις σοκολάτας. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Στη συνέχεια πλάθουμε σε μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε σε αχνή ζάχαρη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 10 λεπτά.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 180 γρ. κουβερτούρα
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 180 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 2 αυγά
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 50 γρ. ζάχαρη άχνη

Εξοπλισμός

  • Μπολ