Μπισκοτα λεμονιου μαλακα

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
12
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και παίρνουμε ένα ζυμάρι που δεν είναι ούτε χυλός αλλά ούτε σφιχτή ζύμη. Με δύο κουταλάκια παίρνουμε δόσεις από το μίγμα και τις βάζουμε σε λαδόκολλα με αρκετή απόσταση μεταξύ τους, καθώς το ζυμάρι θα απλώσει στο ψήσιμο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 12-15 λεπτά περίπου.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 420 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Mαλακό
- 200 γρ. Ζαχαρούχος χυμός Λεμόνι ΒΙΟΧΥΜ
- 230 γρ. Βούτυρο
- 2 Αυγά
- 5 γρ. Σόδα
- 1 πρέζα Αλάτι
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ