Μπισκοτακια με Φουντουκι

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:15
Χρόνος αναμονής
25
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κάνουμε το ζυμάρι ένα ρολό και το τυλίγουμε σε μεμβράνη. Το αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει. Κόβουμε σε φέτες 0,5 εκ. και τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε με γάλα και βάζουμε μισό φουντούκι στη μέση. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 10-15 λεπτά.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 250 γρ. Αλεύρι Μύλοι Κρήτης για Όλες τις Χρήσεις
- 150 γρ. Ζάχαρη
- 100 γρ. Βούτυρο
- 200 γρ. Φουντούκια αλεσμένα
- 5 γρ. Μπέικιν πάουντερ
- 1 γρ. Βανίλια
- 60 γρ. Γάλα αγελαδινό Βέρο Κρητικό
Εξοπλισμός
- Λαμαρίνα
- Μπολ