Μπειγκελς με μιγμα Low GI
55΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:05
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζύμωμα: 5 λεπτά στην πρώτη, 6 λεπτά στη δεύτερη ταχύτητα.
Ξεκούραση: 10 λεπτά.
Κόψιμο / Πλάσιμο: 120 γρ. σε μπάλες.
Ξεκούραση: 10 λεπτά
Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε φυτίλια, βουτάμε σε νερό με πετιμέζι, κυλάμε σε μίγμα σπόρων και τοποθετούμε σε λαμαρίνες.
Ωρίμανση: 45 λεπτά στους 30°C με πολύ υψηλή υγρασία ή 12 ώρες στους 5°C (ψυγείο).
Ψήσιμο: Ψήνουμε στους 220°C με πολύ ατμό για 25 – 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 1000 γρ. Μίγμα LOW GI
- 50 γρ. Mαργαρίνη μαλακή
- 40 γρ. Μαγιά νωπή (50γρ. για ψυγείο)
- 640 γρ. Νερό κρύο
- Μίγμα σπόρων για διακόσμηση
Εξοπλισμός
- Ζυμωτήριο
- Λαμαρίνα