Μπαρες δημητριακων
30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, εκτός από το γάλα. Βάζουμε σταδιακά το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας. Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψάκι, αφού έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου. Βγάζουμε από το φούρνο και κόβουμε σε μικρά κομμάτια πριν κρυώσει.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 200 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Βιολογικό ή
- 200 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Εμπλουτισμένο
- 50 γρ. Πίτουρο Σταριού Σέρεαλ Μύλοι Κρήτης
- 185 γρ. Βρώμη
- 120 γρ. Χαρουπόμελο
- 8 γρ. Baking powder
- 85 γρ. Μαύρη Ζάχαρη
- 120 γρ. Γλυκό πορτοκαλιού (ψιλοκομμένο)
- 80 γρ. Σταφίδες
- 50 γρ. Αμύγδαλα
- 3 Βανίλιες
- 60 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
- 500 γρ. Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ