Μπαρες δημητριακων

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, εκτός από το γάλα. Βάζουμε σταδιακά το γάλα και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα μας. Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψάκι, αφού έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου. Βγάζουμε από το φούρνο και κόβουμε σε μικρά κομμάτια πριν κρυώσει.

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 200 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Βιολογικό ή
  • 200 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Εμπλουτισμένο
  • 50 γρ. Πίτουρο Σταριού Σέρεαλ Μύλοι Κρήτης
  • 185 γρ. Βρώμη
  • 120 γρ. Χαρουπόμελο
  • 8 γρ. Baking powder
  • 85 γρ. Μαύρη Ζάχαρη
  • 120 γρ. Γλυκό πορτοκαλιού (ψιλοκομμένο)
  • 80 γρ. Σταφίδες
  • 50 γρ. Αμύγδαλα
  • 3 Βανίλιες
  • 60 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
  • 500 γρ. Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal

Εξοπλισμός

  • Ταψί
  • Μπολ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σερεάλ – Πίτουρο σταριού

Κατά την άλεση του σταριού μαζί με το αλεύρι, παράγεται και το πίτουρο το οποίο είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και βιταμίνες. Οι διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι πολλά από τα προβλήματα υγείας που μας ταλαιπωρούν καθημερινά θα ήταν λιγότερο έντονα αν προσθέταμε στην διατροφή μας λίγο…πίτουρο. Σερβίρεται με γιαούρτι, στο γάλα, στο χυμό ή με ότι […]
Περισσότερα

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις Εμπλουτισμένο

Αλεύρι εμπλουτισμένο με σίδηρο, φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12 που βοηθάει στο σχηματισμό του αίματος και στη φυσιολογική νοητική απόδοση. Κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. O εμπλουτισμός του αλεύρου με σίδηρο και βιταμίνες είναι μία διεθνής πρακτική. Σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης “FLOUR FORTIFICATION INITIATIVE” το 2007 το 27,3% του παραχθέντος αλεύρου σε παγκόσμιο επίπεδο […]
Περισσότερα