Κρεμα με σιμιγδαλι
20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
0΄
Χρόνος αναμονής
6
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη με το γάλα να ζεσταθεί και να λιώσει η ζάχαρη. Στην συνέχεια ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πάρει μία βράση. Προσθέτουμε σε μπολάκια ή φόρμες και αφήνουμε να κρυώσει. Σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή με κανέλα.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 130 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 1750 γρ. Γάλα πλήρες Κατσικίσιο ΒΕΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
- 200 γρ. Ζάχαρη
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Κατσαρόλα