Καρμποναρα

40΄
Χρόνος Προετοιμασίας
Χρόνος αναμονής
4
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Βράζουμε τα σπαγγέτι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 9 με 10 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, σκόρδο και τα μανιτάρια και σβήνουμε με κρασί. Βάζουμε το ρόφημα βρώμης, το αβοκάντο, το τυρί και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα σπαγγέτι, το καπνιστό αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Στο σερβίρισμα πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

Chef: Νίκος Γαϊτάνος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 100 γρ. vegan σαλάμι σε κύβους
  • 60 γρ. τριμμένο vegan τυρί
  • 200 ml Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
  • 50 γρ. αβοκάντο λιωμένο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 0.5 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 150 γρ. σπαγγέτι
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 σφηνάκι κρασί
  • καπνιστό αλάτι / πιπέρι / ρίγανη

Εξοπλισμός

  • Κατσαρόλα
  • Τηγάνι