Κουλουρακια Μηλο – Κανελα

40'
Preparation Time
18
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Στον κάδο του μίξερ, χτυπάτε το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε σταδιακά τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας ελαφρά μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Τοποθετείτε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κόβετε τα μπισκότα στο επιθυμητό μέγεθος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.
Chef: Μανώλης Μπούχλης
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. άχνη ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα βανίλια
- 3 αυγά
- 425 γρ. Αλεύρι Μαλακό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 12 γρ. κανέλα
- 2 πράσινα μήλα, κομμένα σε κύβους
Equipment
- Μίξερ
- Ταψί