Λουκανικοπιτα ανοιχτη με καπνιστο λουκανικο γραβιερας και πολυχρωμες πιπεριες

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
1 ώρα και 30 λεπτά
Χρόνος αναμονής
10
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε σκεπασμένο σε μια άκρη να ξεκουραστεί. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και τις σοτάρουμε με το λάδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μια άκρη να κρυώσουν. Ανοίγουμε το φύλο μας και βάζουμε τα λουκάνικα ολόκληρα. Προσθέτουμε τα τυριά και τις πιπεριές γύρω από τα λουκάνικα να τα καλύψουν μέχρι τη μέση και να απλωθούν καλά στο σκεύος. Προσθέτουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στους 180˚C, σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί