Λουκανικοπιτα ανοιχτη με καπνιστο λουκανικο γραβιερας και πολυχρωμες πιπεριες

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
1 ώρα και 30 λεπτά
Χρόνος αναμονής
10
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε σκεπασμένο σε μια άκρη να ξεκουραστεί. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και τις σοτάρουμε με το λάδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μια άκρη να κρυώσουν. Ανοίγουμε το φύλο μας και βάζουμε τα λουκάνικα ολόκληρα. Προσθέτουμε τα τυριά και τις πιπεριές γύρω από τα λουκάνικα να τα καλύψουν μέχρι τη μέση και να απλωθούν καλά στο σκεύος. Προσθέτουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στους 180˚C, σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Ταψί

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μίγμα για Βάση Πίτσας

Το Μίγμα για Βάση Πίτσας παράγεται από επιλεγμένα στάρια και αποτελεί την ιδανική επιλογή για λαχταριστές σπιτικές πίτσες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε νερό και λάδι για ένα τέλειο ζυμάρι πίτσας και επιπλέον τα υλικά της αρεσκείας σας.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ, ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ, ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ Περιέχει […]
Περισσότερα

Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις

Το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις είναι κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές της μαγειρικής ή της ζαχαροπλαστικής που απαιτούν αλεύρι. Μπορείτε να φτιάξετε μοναδικά κέικ, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, φύλλο, πίτες, τηγανητά και σάλτσες και γενικά όλα τα εδέσματα της κουζίνας σας.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη […]
Περισσότερα