Ψωμι με Καλαμποκι
30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:00
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζύμωμα : 4 λεπτά αργή ταχύτητα, 5 λεπτά γρήγορη ταχύτητα.
Θερμοκρασία ζύμης : 26-270C.
Ξεκούραση ζύμης : 5 λεπτά
Προ-μορφοποίηση & ξεκούραση : 5 λεπτά.
Πλάσιμο & διακόσμηση (προαιρετικά) με ηλιόσπορους και décor καλαμποκιού.
Ωρίμανση : 45 – 55 λεπτά.
Ψήσιμο : στους 2300C με ατμό. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε τη θερμοκρασία στους 2000C και ψήνουμε για άλλα 35-40 λεπτά
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 2.5 g Μίγμα CORN (Κ307) (50%)
- 2.5 g Αλεύρι Τ70% δυνατό
- 150 g Μαγιά
- 200 g Μαργαρίνη
- 2.75 g Νερό