Ψωμι με Καλαμποκι

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
01:00
Χρόνος αναμονής
2
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ζύμωμα : 4 λεπτά αργή ταχύτητα, 5 λεπτά γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης : 26-270C.

Ξεκούραση ζύμης : 5 λεπτά

Προ-μορφοποίηση & ξεκούραση : 5 λεπτά.

Πλάσιμο & διακόσμηση (προαιρετικά) με ηλιόσπορους και décor καλαμποκιού.

Ωρίμανση : 45 – 55 λεπτά.

Ψήσιμο : στους 2300C με ατμό. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε τη θερμοκρασία στους 2000C και ψήνουμε για άλλα 35-40 λεπτά

 

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 2.5 g Μίγμα CORN (Κ307) (50%)
  • 2.5 g Αλεύρι Τ70% δυνατό
  • 150 g Μαγιά
  • 200 g Μαργαρίνη
  • 2.75 g Νερό