Corn Dog α λα κρητικα

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος αναμονής
8
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

*αν επιλέξετε φρέσκα λουκάνικα ή όχι καπνιστά, είναι βασικό να τα ψήσετε πριν εκτελέσετε τη συνταγή

Αναμιγνύουμε τα στερεά υλικά, προσθέτουμε το βούτυρο ελαφρώς λιωμένο, το ελαιόλαδο και τα αυγά. Προσθέτουμε τόσο γάλα, ώστε να έχουμε ένα χυλό παχύρευστο. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσει. Χωρίζουμε τα ξυλάκια στη μέση και καρφώνουμε τα λουκάνικα ώστε να μπορέσουμε να τα τηγανίσουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι μας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Τηγάνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Kαλαμπόκι

Αλεύρι από επιλεγµένα καλαµπόκια. Βελτιώνει τη γεύση του ψωµιού και δίνει εντονότερο κίτρινο χρώµα. Ιδανικό για την παρασκευή ψωµιού και αρτοσκευασµάτων από καλαµπόκι.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ Ενδέχεται να περιέχει ίχνη γλουτένης, γάλακτος, αυγού, λούπινου και σόγιας.
Περισσότερα

Κατσικίσιο γάλα

Το κατσικίσιο γάλα Βέρο Κρητικό προέρχεται αποκλειστικά από κατσίκια ελευθέρας βοσκής που μεγαλώνουν και τρέφονται στην Κρήτη. Το μοναδικό οικοσύστημα του νησιού με πλούσια χλωρίδα, αρωματικά φυτά και βότανα είναι αυτό που δίνει ξεχωριστή γεύση στο κατσικίσιο γάλα μας.
Περισσότερα

Αλεύρι Ειδικό για Τηγάνισμα

Η ιδανική επιλογή για το τηγάνισμα τροφών που απαιτούν αλεύρωμα ή κουρκούτι. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του ένα απλό αλεύρωμα εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη και τραγανή κρούστα, η οποία δεν επιτρέπει στο λάδι να εισχωρήσει στις τροφές και να τις κάνει βαριές και δύσπεπτες.   ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Μ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΣΙΤΑΡΙ Περιέχει γλουτένη. Ενδέχεται να […]
Περισσότερα