Πιτα με μοσχαρι και μαυρη μπυρα

01:10
Χρόνος Προετοιμασίας
01:15
Χρόνος αναμονής
13
Μερίδες
3
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Κάνουμε μια ζύμη πλάθοντας όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε μια παχιά στρώση και στρώνουμε τη μισή στο ταψί μας. Προψήνουμε στους 180°C χωρίς τη γέμιση για 15 λεπτά. Παράλληλα φτιάχνουμε τη γέμιση. Σωτάρουμε το μοσχάρι με τα λαχανικά και όταν ροδίσει ρίχνουμε
το αλατοπίπερο, το αλεύρι, τον πελτέ, το θυμάρι και σβήνουμε με τη μπύρα. Σιγοβράζουμε για 1 ώρα με καπάκι έως να έχει τραβήξει τα περισσότερα υγρά. Γεμίζουμε τη πίτα, καλύπτουμε με την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε για 1 ώρα στους 180°C.

Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:

Εξοπλισμός

  • Ταψί
  • Κατσαρόλα