Μπισκοτακια Βανιλιας

ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνουμε τα αυγά με το γάλα σιγά – σιγά. Όταν γίνουν μία μάζα ομοιόμορφη, προσθέτουμε τη φαρίνα και τη βανίλια. Τοποθετούμε τη ζύμη τυλιγμένη σε μεμβράνη στο ψυγείο για 1 ώρα. Ανοίγουμε τη ζύμη σαν φύλλο και με κουπ-πατ φτιάχνουμε τα σχήματα που θέλουμε. Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 15 με 20 λεπτά.
Συστατικά
- 1 kg Φαρίνα Μύλοι Κρήτης
- 350 γρ. Βούτυρο
- 400 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. Αγελαδινό Γάλα Βέρο Κρητικό
- 3 Αυγά
- 2.5 γρ. Βανίλια
- Ζάχαρη (κρυσταλλική), λίγη για το πασπάλισμα
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ