ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΕΛΙΕΣ, ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

10΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
10
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σε μία φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 180˚C για 40 λεπτά.

Chef: Νικόλας Τσώτας

Συστατικά

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
  • 115 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 3 αυγά
  • 5 γρ baking powder
  • 2 πράσα
  • 1 κρεμμύδι
  • 200 γρ. Κατσικίσιο Τυρί για Ντάκο Βέρο Κρητικό
  • 300 γρ. φέτα
  • 20 γρ. ελιές
  • 50 γρ. τοματίνια
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εξοπλισμός

  • Μπολ
  • Φόρμα