Βαση για Σαβουαγιαρ

25΄
Χρόνος Προετοιμασίας
15΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
2
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου. Χτυπάμε τους κρόκους με το 1/3 της ζάχαρης. Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και στο τέλος προσθέτουμε την υπόλοιπη ζάχαρη και το μπέικιν. Ανακατεύουμε απαλά τους κρόκους με τα ασπράδια. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά. Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα κορνέ και φτιάχνουμε μπαστουνακια 8εκ. Ψήνουμε για 12-15 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 100 γρ. Αλεύρι ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ Μαλακό
- 4 Κρόκοι Αυγών
- 4 Ασπράδι Αυγών
- 125 γρ. Ζάχαρη
- 50 γρ. Μπέικιν Πάουντερ
- 60 γρ. Άχνη Ζάχαρη
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ