Πιτσα με Κρεμμυδι και Κρεμα Γαλακτος

20΄
Χρόνος Προετοιμασίας
40΄
Χρόνος αναμονής
8
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και την ανοίγουμε λεπτό φύλλο. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε (μέχρι να ροδίσουν λίγο) με το ελαιόλαδο και το μπέικον. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά και τα προσθέτουμε στο
μίγμα με τα κρεμμύδια. Χωρίζουμε το μίγμα σε δύο μέρη και απλώνουμε στα δύο φύλλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς κελσίου για 8-10 λεπτά.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
- 500 γρ. Μίγμα για Βάση Πίτσας Μύλοι Κρήτης
- 290 γρ. Νερό (χλιαρό)
- 35 γρ. Καλαμποκέλαιο
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
- 500 γρ. Κρεμμύδια
- 200 γρ. Μπέικον
- 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος
- 50 γρ. Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Κορωνέικο ΑΒΕΑ
- 2 Αυγά
- 1 πρέζα Αλάτι
- 1 πρέζα Πιπέρι
- Λίγο θυμάρι
- Λίγη ρίγανη
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μπολ