CORN DOG

30΄
Χρόνος Προετοιμασίας
0΄
Χρόνος αναμονής
12
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μπολ, ανακατεύουμε το κεφίρ, το αυγό, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο. Προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός. Περνάμε τα λουκάνικα σε ξυλάκια, τα αλευρώνουμε ελαφρά, τα βουτάμε στον χυλό και τα τηγανίζουμε σε μέτριο-δυνατό λάδι μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Chef: Νίκος Μυλωνάκης
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 300 ml κεφίρ
- 30 ml ηλιέλαιο
- 140 γρ. Αλεύρι Καλαμποκιού ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 150 γρ. Αλεύρι για Τηγάνισμα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 10 γρ. μπέικιν
- 30 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 5 γρ. αλάτι
Εξοπλισμός
- Μπολ
- Τηγάνι
