Διερευνηση της προθυμιας πληρωμης για λειτουργικο ψωμι

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο εκπόνησης πτυχιακής εργασίας του μεταπτυχιακού προγράμματος “MBA Food and Agribusiness” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το θέμα της εργασίας αφορά την ανάλυση της αξίας που έχει για τους καταναλωτές το ψωμί που παράγεται από τον καρπό του δημητριακού “tritordeum”.

Το παρών ερωτηματολόγιο είναι απολύτως εμπιστευτικό, η συμμετοχή είναι ανώνυμη και ο μέσος χρόνος συμπλήρωσης του είναι 7-8 λεπτά.

Η συμβολή σας με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι πολύτιμη για εμάς. Ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας.

Πατήστε εδώ για να συμμετάσχετε στην έρευνα