Cookies μαλακα

15΄
Χρόνος Προετοιμασίας
8΄
Χρόνος αναμονής
20
Μερίδες
1
Επίπεδο δυσκολίας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Προσθέτουμε το μίγμα και το μέλι και ζυμώνουμε λίγα λεπτά. Προς το τέλος προσθέτουμε κατά βούληση ξηρούς καρπούς, σταφίδες, ή σταγόνες σοκολάτας. Φτιάχνουμε μπαστούνια ζύμης και κόβουμε τεμάχια
30-40 γραμμαρίων. Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμοί κελσίου για 8 λεπτά περίπου.
Συστατικά
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
- 500 γρ. Μίγμα για Κέικ Μύλοι Κρήτης
- 200 γρ. Μαργαρίνη
- 40 γρ. Μέλι
- 100 γρ. Σπασμένοι ξηροί καρποί, σταφίδες ή σταγόνες σοκολάτας
Εξοπλισμός
- Ταψί
- Μίξερ