ΤΡΑΒΗΧΤΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΟΜΕΛΟ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΙ

20΄
Preparation Time
60΄
Waiting Time
20
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και στο τέλος ρίχνουμε το νερό ανακατεύοντας καλά και το αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος για μια ώρα τουλάχιστον. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα αρκετό ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει ελαφρά. Κόβουμε ένα κομμάτι από την ζύμη και τραβώντας το ελαφρά με τα χέρια το ανοίγουμε, ώστε να πάρει ένα μακρόστενο σχήμα. Ρίχνουμε το ζυμάρι στην κατσαρόλα και το γυρίζουμε με μία τσιμπίδα ώστε να ψηθεί και από τις δύο πλευρές. Τοποθετούμε τις πίτες σε ένα πιάτο πρώτα με χαρτοπετσέτα για να τραβήξει το λάδι, σερβίρουμε σε άλλο πιάτο και ρίχνουμε χαρουπόμελο, σπασμένο καρύδι και λίγο ρόδι.

Chef: Νικόλαος Πετράκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Κατσαρόλα