Πιτες ολικης αλεσης με σουσαμι

15'
Preparation Time
10΄
Waiting Time
10
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Για το πρώτο στάδιο, προσθέτουμε σε ένα μπωλ όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για 10 λεπτά. Για το δεύτερο στάδιο, συμπληρώνουμε όλα τα παραπάνω υλικά στο μπωλ και θα δημιουργηθεί ένας χυμός παχύρευστος. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και με τη βοήθεια μιας ελαστικής σπάτουλας (μαρίζ) γυρνάμε 1 – 2 φορές ενώ ψήνουμε για περίπου 5 λεπτά. Τρώγονται ζεστές και τις γεμίζουμε με υλικά της αρεσκείας μας (τους συμπεριφερόμαστε ως μία λεπτότερη πίτα από σουβλάκι).

Chef: Χρήστος Σαριδάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπωλ
  • Τηγάνι