Ψωμι με λιαστη ντοματα, θυμαρι και φουντουκι

30΄
Preparation Time
2 ώρες και 30 λεπτά
Waiting Time
1
Portions
3
Difficulty Level

Directions

Βάζουμε τα αλεύρια μας σε μια φαρδιά λεκάνη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και  περίπου 250 – 300 ml χλιαρό νερό για ένα ζυμάρι μέτριο. Μόλις σχηματιστεί το ζυμάρι προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, το φουντούκι, θυμάρι και το πιπέρι.  Αφήνουμε το ζυμάρι σε ζεστό μέρος να ξεκουραστεί για μια ώρα, σκεπασμένο. Χωρίζουμε το ζυμάρι και πλάθουμε δύο στρογγυλά ψωμιά. Το βάζουμε σε ζεστό μέρος σκεπασμένο μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο. Ψεκάζουμε με νερό την επιφάνια και ψήνουμε στους 180 ˚C σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Λεκάνη
  • Ταψί