Κριτσινια με σπανακι

15΄
Preparation Time
20΄
Waiting Time
20
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ το σπανάκι, το καρότο και το κρασί. Τα πολτοποιούμε και τα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Όταν η ζύμη γίνει ελαστική είναι έτοιμη. Πλάθουμε τα κριτσίνια και ψήνουμε στους 170°C για 20 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ:
Ανακατεύουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι Ελαφρύ Βέρο Κρητικό με χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί