ΚΕΪΚ ΜΕ ΚΑΡΥΚΕΥΜΑΤΑ

30΄
Preparation Time
60΄
Waiting Time
14
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα ,τα καρυκεύματα και το ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι. Τα σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και τα αφήνουμε 15 λεπτά να βγουν τα αρώματα μας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το λιωμένο μέλι, τα στερεά υλικά και ομογενοποιούμε. Ψήνουμε σε μια φόρμα διαστάσεων 14x7x7 σε προθερμασμένο φούρνο στους 150°C για 30-40 λεπτά. Το αφήνουμε μια μέρα στο ψυγείο για να δέσουν τα αρώματα.

Chef: Μανώλης Δημητρουλάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Κατσαρόλα
  • Φόρμα