Spanish bread

40΄
Preparation Time
01:40
Waiting Time
15
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Για τη γέµιση, ανακατεύουµε όλα τα υλικά µαζί µέχρι να οµογενοποιηθούν. Για τη ζύµη, ανακατεύουµε όλα τα υλικά και αφήνουµε τη ζύµη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά µε µια ώρα. Χωρίζουµε τη ζύµη σε 15 κοµµάτια, τα κάνουµε µπαλάκια και τα αφήνουµε για 20 λεπτά. Τα ανοίγουµε σε λαδωµένο πάγκο µακρόστενα, προσθετουµε τη γέµιση, τα τυλίγουµε, τα περνάµε από τη φρυγανιά, τα τοποθετούµε στο ταψί µε την ένωση προς τα κάτω και ψήνουµε στους 170C για 20-25λεπτα.

Chef: Aλέξανδρος Αντωνελάκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:
  • ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

  • 520 γρ. Αλεύρι Σκληρό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • 8 γρ. ξηρή μαγιά
  • 1 κ.σ. αλάτι
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 3 κρόκοι
  • 240 γρ. Κατσικίσιο γάλα Βέρο Κρητικό
  • 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 70 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί