Λουκανικοπιτα ανοιχτη με καπνιστο λουκανικο γραβιερας και πολυχρωμες πιπεριες

30΄
Preparation Time
1 ώρα και 30 λεπτά
Waiting Time
10
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε το ζυμάρι μας και το αφήνουμε σκεπασμένο σε μια άκρη να ξεκουραστεί. Κόβουμε τις πιπεριές σε λωρίδες και τις σοτάρουμε με το λάδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μια άκρη να κρυώσουν. Ανοίγουμε το φύλο μας και βάζουμε τα λουκάνικα ολόκληρα. Προσθέτουμε τα τυριά και τις πιπεριές γύρω από τα λουκάνικα να τα καλύψουν μέχρι τη μέση και να απλωθούν καλά στο σκεύος. Προσθέτουμε τη ρίγανη και ψήνουμε στους 180˚C, σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί