Κουταλιτες με πορτοκαλαδα ΒΙΟΧΥΜ και χαρουπομελο

20΄
Preparation Time
15΄
Waiting Time
26
Portions
1
Difficulty Level
Directions
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας και φτιάχνουμε έναν παχύρευστο χυλό. Αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε μια κουταλιά κάθε φορά. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και σερβίρουμε με χαρουπόμελο, κανέλα, σησάμι καβουρδισμένο, φουντούκι κοπανισμένο, ξύσμα πορτοκαλιού.
Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα
Ingredients
CALCULATE PORTIONS:
- 250 γρ. Αλεύρι Βιολογικό ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 200 ml Ζαχαρούχος Χυμός Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ αραιωμένος με 200 ml σόδα
- 5 σταγόνες Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι ΒΙΟΧΥΜ
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 κουταλιές Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικό ΑΒΕΑ
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
- Χαρουπόμελο ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ για το σερβίρισμα
Equipment
- Μπολ
- Τηγάνι