Κουλουρακια με τζιντζερ και πετιμεζι

25΄
Preparation Time
35΄
Waiting Time
30
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά μαζί. Κάνουμε το ίδιο και με τα υγρά και μετά τα ενώνουμε σχηματίζοντας ένα ζυμάρι σχετικά μαλακό. Το αφήνουμε να ξεκουραστεί και το ανοίγουμε φτιάχνοντας ένα φύλλο μετρίου πάχους. Με κουπάτ σχηματίζουμε μπισκότα και τα ψήνουμε στους 180˚C μέχρι να ροδίσουν.

Chef: Ευφροσύνη Κἀτσουνα

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Ταψί
  • Κουπάτ