Μπραουνις

15'
Preparation Time
15'
Waiting Time
15
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Λιώνουμε τις σοκολάτες και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας με τη ζάχαρη και τα αυγά και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα για 5 λεπτά. Σταδιακά προσθέτουμε τη φαρίνα σε χαμηλή ταχύτητα έπειτα το αλάτι, το τσίλι, το κονιάκ και το κακάο. Μόλις ενοποιηθούν τα υλικά αδειάζουμε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 175 C σε προθερμασμένο φούρνο.

Chef: Κυριακή Κληρονομάκη

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:
  • 250 γρ. Μαύρη Σοκολάτα
  • 50 γρ. Σοκολάτα Γάλακτος
  • 150 γρ. Βούτυρο
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • 100 γρ. Φαρίνα ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 2 κ.γ. κοφτά Τσίλι
  • 2 κ.σ. Κονιάκ
  • 4 κ.σ. Κακάο

Equipment

  • Μπολ
  • Κατσαρόλα
  • Ταψί