ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΑΛΕΥΡΙ

15'
Preparation Time
02:35
Waiting Time
16
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με την μαγιά και την ζάχαρη να σπάσει. Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε με τον γάντζο να γίνει ένα ρευστό ζυμάρι. Το αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος σκεπασμένο για μία ώρα να ξεκουραστεί. Κατόπιν, το απλώνουμε σε μία λαδωμένη φόρμα (20x10x10) και το αφήνουμε μία ώρα να φουσκώσει. Αφού φουσκώσει για δεύτερη φορά το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.

Chef: Νικόλαος Πετράκης

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μπολ
  • Μίξερ
  • Φόρμα