Κρεμμυδοκαλιτσουνα φουρνου με τυρομαλαμα

25΄
Preparation Time
20΄
Waiting Time
40
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Στον κάδο του μίξερ τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και ζυμώνουμε μέχρι να πάρουμε μια μαλακή ζύμη. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες. Μόλις μαραθούν καλά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και την τομάτα ψιλοκομμένη, αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το τυρομάλαμα τριμμένο. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτά φύλλα και κόβουμε με ένα πιατάκι του καφέ. Βάζουμε στη μέση 2 κουταλιές γέμιση και κλείνουμε τετράγωνα, περνάμε με ένα πινέλο με αυγό και σουσάμι και ψήνουμε στους 170°C για 20 λεπτά.

Chef: Ιωάννης Κουφός

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Μίξερ
  • Ταψί
  • Κατσαρόλα