Κρεμα καραμελε

30΄
Preparation Time
60΄
Waiting Time
4
Portions
1
Difficulty Level

Directions

Βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας σε ένα κατσαρολάκι και τα φέρνουμε σε βρασμό σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς. Μοιράζουμε την κρέμα σε φόρμες ατομικές για κρέμα καραμελέ, αφήνουμε 1 ώρα να κρυώσουν και τις βάζουμε στο ψυγείο. Σε ένα μικρό τηγάνι βάζουμε τα υλικά της κρέμας και τα ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Στο σερβίρισμα απλώνουμε λίγη καραμέλα πάνω από κάθε κρέμα.

Chef: Νίκος Γαϊτάνος

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:
  • 400 ml Ρόφημα Βρώμης Vero Cereal
  • 0.5 κ.γ. αγάρ αγάρ
  • 30 γρ. κορν φλάουρ
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • Ξύσμα από μισό λάιμ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

  • 2 κ.σ. vegan μαργαρίνη
  • 4 κ.σ. ζάχαρη

Equipment

  • Κατσαρόλα
  • Τηγάνι
  • Φόρμες