Καρυδοπιτα με σιμιγδαλι

30΄
Preparation Time
40΄
Waiting Time
16
Portions
2
Difficulty Level

Directions

Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά για 15 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αυγά. Προσθέτουμε τη μαργαρίνη λιωμένη, τα αλεύρι, το σιμιγδάλι, την καρυδόψιχα και το μπέικιν πάουντερ. Βάζουμε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς κελσίου για 40 λεπτά περίπου. Περιχύνουμε τη ζεστή καρυδόπιτα με το κρύο σιρόπι.

Ingredients

CALCULATE PORTIONS:

Equipment

  • Ταψί
  • Μίξερ
  • Κατσαρόλα